lördag 17 april 2010

Välfyllt.....!

Nu är det riktigt välfyllt i plantskolan, vi har bara en "första-leverans" på växter kvar från Danmark och den får vi nu i veckan (tror vi i alla fall). Det är inte helt enkelt nu i vår branch för alla ska ha allt samtidigt i år verkar det som, vår perenna-odlare sa att hon inte varit med om detta förut med så många som ville ha leverans samma vecka allt från Skåne upp till Norrland, så det blir ju inte helt enkelt för odlarna att hinna med. Men vi har som sagt fått i stort sett allt och dessutom hunnit packa upp det så nu är det bara att komma in till oss och botanisera (idag har ju tyvärr inte varit det bästa vädret men vi hoppas på ändring)


Patrick tycker att denna Juniperus communis Hortsmann ser ut som ett "åkerspöke" och jag tycker att den är fantastisk - vilken tur att vi är lite olika......För den som inte orkar gå runt finns det flera sköna sittplatser, vi har dessutom kaffe, glass, delicatobollar mm. så det går att fördriva tiden även om man inte är växtintresserad.


Vår nya perenna-avdelning är alldeles strax uppskyltad och klar - växterna är i alla fall på plats.....till sist en liten glimt av vår härliga tallskog som nu är fylld med växter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar